Blå Kors - Varmestue Herning Mød brugerne Besøg af sundhedsminster

Besøg af sundhedsministeren

 

Varmestuens brugere gav minister ren besked

 

Patienter udskrives fra de psykiatriske afdelinger uden noget sted at tage hen, og nogle af dem ender derfor på Varmestuen i Herning. Det var en af de informationer sundhedsminister Astrid Kragh fik , da hun som led i kommunalvalgkampen besøgte Blå Kors Danmarks varmestue i Herning.
En af brugerne kunne bekræfte, at de psykiatriske afdelinger udskriver til gaden – det havde vedkommende selv oplevet flere gange. Astrid Krag noterede sig problemet, men sagde også, at det er en del af ministeriets aftale med regionerne, at der skal mere styr på udskrivningerne.
Varmestuens brugere kunne også fortælle ministeren, at der for øjeblikket er store problemer med stoffet benzodiazepin – der er opstået et sort marked, der gør folk syge.
Ministeren lagde ører til flere af varmestuebrugernes beretninger inden hun – med sin nye viden - drog videre i valgkampen.
 

Kommunalpolitikere blev klogere på udsatte

Varmestuens brugere fik givet sundhedsministeren mange politiske budskaber, men de var også i træning. Sundhedsministeren var nemlig ikke den eneste politiker på Varmestuen den dag. Om formiddagen havde brugerne haft besøg af 10 byrådskandidater fra Herning, der også ville høre mere om de forhold hjemløse og andre udsatte lever under i Herning.

Se billedgalleri fra Varmestuen - klik på et billede.

Billederne er taget af Hans Rosberg, SF.

 


DEN BLÅ LINJE

Ring og tal med os om alkoholproblemer - tlf. 70 100 130.

SOCIALKONSULENT

Få hjælp til at komme i behandling

Marianne Dyrby Nielsen
mdn@blaakors.dk - tlf. 20832420
BLÅ KORS VARMESTUE HERNING - BETHANIAGADE 30 - 7400 HERNING - T. 9628 5430 -
VARMESTUEN@BLAAKORS.DK
COPYRIGHT 2008 . ALL RIGHTS RESERVED | DISCLAIMER